Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/udviklingsgruppen.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1138

Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/udviklingsgruppen.com/public_html/wp-content/themes/fullslide/fullslide/includes/strap-extras.php on line 60
Spændende evaluering af Teamcoaching med Garudas personprofiler - Udviklingsgruppen

De første forløb med Teamcoaching ud fra Garudas personprofiler er afviklet og evalueret. Erfaringerne er gjort. Konklusionerne er klarer og instruktørgruppen er blevet finjusteret. Jysk Klatre Centers nyeste produkt er blevet finpudset og lanceres nu.

Èn af de vigtigst erfaringer omkring dette, er at forventningsafstemme deltagerne med dagens formål.

Èn anden vigtig erfaring har været, at det bedste ledelsesmæssige udbytte med en ny medarbejdergruppe, fås ved at dele dagens aktiviteter op i to forløb. Første forløb (om formiddagen) arbejdes på tværs af dagligdagens personalegrupper, hvor ledelsen deltager på lige fod med medarbejderne, mens andet forløb (om eftermiddagen) arbejdes i de daglige arbejdsgrupper, med ledelsen som observatører.  Dette vælger man selvfølgelig selv, men det har vist sig, at det giver ledelsen en unik mulighed for, at få et bredt og nuanceret billede af hver enkelt medarbejders kompetencespekter og samarbejdsniveau ud fra den enkeltes personprofil.

Der kæmpes med at komme i gennem nettet.

Der kæmpes med at komme i gennem nettet.

Èn tredje vigtig erfaring har været relevansen i, at ”oversætte” dagens oplevelser til dagligdagens udfordringer. Dette gøres ved den efterfølgende evaluering og gennemgang af billedmaterialet. Der tales om parallellerne fra oplevelserne i skoven og hverdagens udfordringer, ligesom rollefordelingen i relation til den enkeltes personprofil bringes i spil for, at skabe forandring eller fortsætte en konstruktiv proces.

Det er stadig muligt, at aftale et teamcoaching arrangement m. personprofiler på medarbejdergrupper i løbet af sensommeren og efteråret.

Ring, så aftaler vi et møde, hvor vi får en snak om Jeres ønsker, behov og krav til arrangementet. Efterfølgende udfærdiger jeg et uforpligtende tilbud på et individuelt tilrettelagt arrangement, med en fast pris for hele arrangementet.

Om udviklingsgruppen
Udviklingsgruppen blev grundlagt i 1998 af Ole Søndergaard. Det hele startede som et led i en passion for udendørsaktiviteter som f.eks. klatring, rapelling og bjergbestigning. Siden starten har konceptet fuldt med som nye færdigheder kom til, som bl.a. er teambuilding, coaching og supervision.