Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/udviklingsgruppen.com/public_html/wp-content/themes/fullslide/fullslide/includes/strap-extras.php on line 60
Om Udviklingsgruppen - Udviklingsgruppen

 

Jysk Klatre Center har gennemgået en mindre omstrukturering og nytænkning, hvilket har medført en ændring af virksomhedens profil, med bl.a. ny hjemmeside, nye produkter og endnu mere kvalitet i de allerede kendte produkter. For at kunne sende et endnu bedre signal til vore kunder, har jeg valgt at ændre firmaets navn til UDVIKLINGSGRUPPEN.

Udviklingsgruppens profil bygger primært på teamudvikling ud fra Garudas profilværktøjer, som bygger på kvalitet, grundighed og funktionalitet, hvor redskaberne kan bæres direkte over i hverdagens arbejdsopgaveløsning.

Jeg, Ole Sund Søndergaard, er uddannet klatreinstrutør i Dansk Bjerg Klub og Dansk Sportsklatre Forbund i 1994 og 95. Uddannet kanoinstruktør i 1996 og MontainLeader i perioden fra 1995 til 97. I 1998 flyttede jeg med min familie fra Lyngby til Vestjylland, hvor jeg grundlagde ” Jysk Klatre Center ”. Det hele startede som et led i en passion for udendørsaktiviteter som f.eks. klatring, rapelling og bjergbestigning. Siden 1994 har jeg uddannet ca. 150 klatreledere, arrangeretrapelling fa bygninger, kornsiloer, træer, vindmøller og bjerge. Jeg har besteget bjerge i Norge, Sverige, Wales og ikke mindst Frankrig, hvor jeg har besteget flere 4,000 meter bjerge. Jeg arbejdede de første år primært med børn og unge, men har siden 1998 også arbejdet målrettet med teambuilding med pædagogisk personale fra forskellige institutioner, ligesom jeg fik flere og flere opgaver med andre personalegrupper. Jeg har klatret og rapellet med børn fra 5 år og den ældste der har taget turen ned af et 42 meter højt tårn er 85 år. Jeg har arrangeret teambuildingforløb med pædagoger, lærere, produktionsarbejdere, mellemledere, ledergrupper, arbejdssøgende, forretningsfolk – alle meget forskellige grupper, med hver sin unikke tilgang til arbejdslivet og til opgaveløsningen i skoven.

I 2008 blev jeg uddannet ICC Coach hos Dansk Coaching Institut og i 2011- 2012 blev jeg uddannet Supervisor hos Dispuk.

20 års erfaring med teamudvikling/samarbejde, har dannet grundlag for mit firmas nye profil, hvor de kvalitative krav og ambitioner skærpes. For at videreudvikle forretningsmodellen, har jeg valgt at arbejde mere målrettet med kvaliteten i forretningskonceptet, for at sikre at alle kunder får fuld valuta for deres arbejde og deres penge. Alle mine instruktører har gennemgået nøje instruktion i alle øvelser og holder alle et meget højt kvalitetsniveau. Din garanti for kvaliteten er, at hvis du ikke er tilfreds med det produkt, jeg har leveret, er arrangementet gratis.FULD TILFREDSHED, ELLER PENGENE TILBAGE.

Alle mine gennemprøvede produkter er omtalt under fanen ” Det tilbyder vi ”, og skulle du have andre eller særlige ønsker, vil du altid få et ærligt og reelt svar på, om det falder indenfor eller udenfor mit kompetencefelt. Meget kan lade sig gøre, og derudover har jeg et meget stort netværk, hvor jeg kan finde den bedste rådgivning og vejledning, såfremt jeg ikke umiddelbart kan løse en stillet opgave.

Alle opgaver starter med et forventningsafstemmende møde, hvorefter jeg skræddersyer et produkt, der passer fuldstændigt til jeres behov. Flere af produkterne kan selvfølgelig også kombineres, forenkles eller noget helt tredje. Som udgangspunkt er ” intet er umuligt, for den der bærer viljen i hjertet ”.