Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/udviklingsgruppen.com/public_html/wp-content/themes/fullslide/fullslide/includes/strap-extras.php on line 60
Rappelling er en proces - tør du prøve? Læs mere her

Rappelling opstod ud fra et fejlagtigt fald i 1800-tallet ned af de stejle Alper i Frankrig. Rappelling er et amerikansk ord for proces og det må man bestemt sige, at det lever op til. Rappelling kan være en proces, udført på flere forskellige måder.

Det startede som en form for klatring, hvis man ikke kunne springe eller vandre så rappellede man ned af bjerget. Her bruges det som en måde, at komme tilbage til sikker jord. Rappelling benyttes også i industrien som en nedfirings proces for, at nå en bygning eller konstruktion der skal vedligeholdes, rengøres eller inspiceres. Dette er en yderst effektiv erstatning af kran eller lift i byggeindustrien. Derudover benyttes rappelling i redningsaktioner hvor man firer sig ned fra f.eks en helikopter for at hjælpe mennesker i nød.

Rappelling er også yderst anvendeligt som teamcoaching, og giver et fantastisk sammenhold og adrenalinkick. Rappelling anses for, at være en langt farligere proces end, at klatre men ikke hvis det benyttes som teambuilding. Udover at det kan være farligt hvor godt et sammenhold en gruppe kan opnå igennem denne proces. Rappelling er derfor ikke kun for ekstreme sportsudøvere men kan også afprøves af helt almindelig mennesker. Hvis man tør!

 

Hvordan overvinder jeg min frygt?

Udviklingsgruppen.com - Rappelling som en proces

Her ses Ole Søndergaard i færd med at hjælpe en af vores kursister ud over kanten, for første gang.

Rappelling processen kan for mange være mentalt hårdt da det kræver en overvindelse af sin frygt:

  • frygt for at falde
  • frygten for at miste kontrollen
  • frygten for ikke at gennemføre

Det kræver at man udfordre sin frygt og tester sin grænse. Evnen til at fokusere er yderst vigtig for, at bevare balancen og kontrollen. Udover det fysiske kræver det stor mental fokus. Derfor kræver det stor respekt for hinanden, som en gruppe, der styrkes yderligere ved brug af rappelling som teambuilding. Rappelling er bestemt en velanset sportsgren, men bestemt også en proces der kan anvendes til personlig udvikling.

 

5 gode grunde til at rappelle

Hvis du formår at overvinde din frygt, får du til gengæld en masse med hjem i rygsækken fra en fantastisk rappelling oplevelse. Du opnår:

  • en følelse af frihed
  • personlig udvikling
  • grænseudvidelse
  • mental styrkelse
  • et kæmpe adrenalinkick

 

Hør, hvad vores kunder fortæller om vores Rappelling-kurser

Vi tilbyder rappelling som blandet andet en form for teambuilding der skaber et fantastisk sammenhold. Vores kunder har været meget tilfredse. Læs deres udtalelser her.

[tboot_tab_bootstrap]
[tboot_tab_titlesection type=”tabs”]
[tboot_tab_tabtitle active=”yes” number=”1″]Lego, Billund[/tboot_tab_tabtitle]
[tboot_tab_tabtitle number=”2″]Dansk Teambuilding Center[/tboot_tab_tabtitle]

[tboot_tab_tabtitle number=”3″]Gullestrup Løbeklub[/tboot_tab_tabtitle]

[tboot_tab_tabtitle number=”4″]Ungdomsskolen Struer[/tboot_tab_tabtitle]

[tboot_tab_tabtitle number=”5″]Livsstilshøjskolen Gudum[/tboot_tab_tabtitle]
[/tboot_tab_titlesection]

[tboot_tab_contentsection]
[tboot_tab_tabcontent active=”yes” number=”1″]

LEGO_Logo

“Sjovt, spændende og grænseudvidende dag.”

[/tboot_tab_tabcontent]

 

[tboot_tab_tabcontent number=”2″]

dtc”Stor respekt for den faglighed, respekt og ordenlighed, vores kursister mødes med når vi samarbejder med Jysk Klatre Center.”[/tboot_tab_tabcontent]

[tboot_tab_tabcontent number=”3″]

galleruploeb”Selv for os med stor livserfaring, var det udfordrende , spændende og grænseudvidende.”

[/tboot_tab_tabcontent]

[tboot_tab_tabcontent number=”4″]

ungdomskolenstruer”Jeg troede ikke jeg turde, men det var den fedeste oplevelse i mit liv. Tak Ole!”

[/tboot_tab_tabcontent]

[tboot_tab_tabcontent number=”5″]

ImageGen”Nu har vi været afsted med kursister på rapelleture i 4 år, og vi fortsætter. Det er noget kursisterne ser frem til hver gang.”

[/tboot_tab_tabcontent]

[/tboot_tab_contentsection]

[/tboot_tab_bootstrap]

 

 

Om udviklingsgruppen
Udviklingsgruppen blev grundlagt i 1998 af Ole Søndergaard. Det hele startede som et led i en passion for udendørsaktiviteter som f.eks. klatring, rapelling og bjergbestigning. Siden starten har konceptet fuldt med som nye færdigheder kom til, som bl.a. er teambuilding, coaching og supervision.