Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/udviklingsgruppen.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1138

Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/udviklingsgruppen.com/public_html/wp-content/themes/fullslide/fullslide/includes/strap-extras.php on line 60
Konflikthåndering mellem medarbejdere på arbejdsplader
konflikhaandtering

Få et tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Der kan komme konflikter mellem alle former for samarbejde og hvis man ikke får dem løst i tide, så kan de desværre udvikle sig til at give ret hårde konsekvenser.

Konflikthåndtering på alle niveauer, handler grundlæggende om at ”stille sig mellem 2 stridende parter, og skabe en form for forståelse og forsøge at genetablere respekten mellem dem.

Vores udgangspunkt i konflikthåndteringen er altid, at lytte til konfliktens forskellige opfattelser af situationen fra start til ”nu”. Parternes forskellige opfattelser kortlægges, og min rolle bliver som mediator i samtalen.

Erfaringsmæssigt viser det sig, at jo tidligere en konflikt tages seriøst og behandles, desto større er muligheden for løsning af konflikten. Konflikter på arbejdspladser i Danmark, resulterer i enorme timers sygdom, spildtid, spontane lokale debatter, manglende trivsel, fyringer/opsigelser og dårligt arbejdsklima. Tages konflikten i opløbet, er konsekvenserne af en helt anden karakter.

Konflikter på arbejdspladser er meget individuelle, og det er meget svært at sætte tid på en løsningsmodel. Forløb vil altid indeholde:

  • Afklarende samtale med arbejdsleder.
  • Afklarende samtale med ”de stridende parter”.
  • Mediation i forbindelse med samlet samtaleforløb.
  • Evaluering af forløbet med parterne og evt. arbejdsgiveren.
  • Fang problemerne så tidligt i processen som muligt. Kontakt os gennem kontaktsiden og lad os se hvordan vi kan hjælpe Jer videre på bedst mulig måde.